Tuindorado Barbecue workshop

Tuindorado Barbecue workshop

In 2024 gaan we door met meer Tuindorado Barbecue workshops! Schrijf je in voor de basisworkshop op zaterdag 26 oktober, 2 november of 9 november. Tijdens deze workshops worden alle basisbeginselen van het barbecueën behandeld.

Data en locatie

De Tuindorado Barbecue Workshop vindt plaats op zaterdagen van ca. 10:30 uur tot 16:00 uur in het barbecue-lokaal bij Tuindorado Drachten (ontvangst vanaf 10:30 uur bij het Tuindorado Café).

Details 

De kosten voor deze workshop bedragen €59,- per persoon, inclusief koffie, thee, drankjes en natuurlijk de zelfgemaakte recepten. Per workshop is er plaats voor maximaal 12 personen. Reserveer dus snel je plek via onze website als je erbij wil zijn!

Chefs Michiel en Hilke begeleiden de workshop en geven veel praktische informatie en basiskennis. Je werkt met verschillende soorten barbecues (gas, elektrisch, briketten, kamado), en leert diverse barbecuetechnieken, waaronder direct en indirect barbecueën. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en je gaat zelf aan de slag met de gerechten.

Menu

De gerechten op het menu voor de barbecue cursus:

  • Voorgerecht: zalm
  • Hoofdgerecht: Varken/rund + groente en aardappel
  • Nagerecht: Tulband stoofpee

*De menu’s worden momenteel nog uitgewerkt en uitgeprobeerd. kleine wijzigingen in het menu zijn daardoor nog mogelijk.

Kies een datum

Aankomsttijd 26-10-2024

Beschikbare tickets

Selecteer eerst een datum en/of tijd